Inokim Bulgaria

Награденият електрически скутер от INOKIM , който трансформира пътуванията на кратки разстояния в страни от цял свят, включително САЩ, Европа, Израел, Корея и Австралия, вече се предлага и в  България. Oфициалното представяне на марката ще бъде на международното изложение за електромобилност  –Electro Mobility Expo 2018 , което ще се проведе в Sofia Ring Mall, от 13 -16 спетември.

Достигайки скорости до 45 км / ч, , и максимален пробег до 110 км. с едно зареждане, скутерите INOKIM са от най- висок клас в сегмента на електрическите превозни средства, като предлагат едно практично, бързо и екологично ново решение за придвижване както в градска, така и извънградска среда..На изложението ще може да се запознаете отблизо с най-новите модели скутери от марката INOKIM – сериите MINI/Force , LIGHT2 /Super, QUICK3+/Super, OX/Hero и OX/SuperВсички модели се предлагат с пълна гаранция и оторизиран сервиз в България.

Електрическите скутери INOKIM са компактни и лесни за управление. Те съчетават в себе си изключителен технически дизайн, патентовано окачване, лек корпус – изработен от материали използвани в самолетостроенето, батерии – подобни на тази използвани от големи автомобилни компании, гуми -които се доближават по характеристика до тези на автомобилите, отколкото до познатите вече тротинетки. Лесен за управление, само с едно движение на китката.

Предлагани в различни цветове, скутерите разполагат с LCD дисплей, притежават всички характеристики за безопасност и са разработени с бързо сгъваем и лек механизъм. Скутеристите  могат да се възползват и от онлайн приложение за интелигентни технологии, което им позволява да предпазят скутера си от кражби, като в същото време ги свързва с всички потребители на INOKIM от целия свят. За по-лесно пренасяне от точка до точка, всички модели могат да бъдат сгъвани и прибирани в специално разработена чанта за носене. За по-голямо удобство, към някои от моделите има възможност за допълнително инсталиране на удобна седалка.

Марката INOKIM стартира през 2009 г. от дизайнера-инженер-предприемач Нимрод Сапир. Като истински новатор, той съчетава интелигентни идеи и впечатляващ дизайн с алтернативни решения за съвременния човек, Сапир е носител на няколко награди в индустрията и е признат за първия дизайнер на електрически скутери, който успява да намери баланс между производителност и тегло.

Официален представите на INOKIM България е фирма  DTK Electronics Ltd, която има дългогодишен опит в проектиране, производство и сервизиране на високи технологии.

Заповядайте на Electro Mobility Expo 2018 , за да разгледате и тествате моделите на INOKIM,  Ще се радваме да се запознаем с Вас!

Leave a Reply