Често Задавани Въпроси

Няма никаква разлика.. INOKIM е новото име на  MYWAY, когато марката започва да с епроизвежда за целия свят.

Електрическите скутери от марката INOKIM използват презареждащи се Lithium батерии, като тези използвани при електрическите и хибридните автомобили, като Toyota PRIUS и TESLA. Това е много висока технология.
Предимствата на литиевите батерии са: многобройни презареждания, ниско тегло, висока продуктивност и компактност.

Могат да достигнат скорост от I 45km/h, в зависимост от модела, теглото на скутериста, съпротивление на вятъра и наклон на трасето.

 

В зависимост от модела , отнама 3,5 – 12 часа за пълно зареждане на батерията.

 

Скутерите могат да изминат между 20 – 110 км с едно зареждане, в зависимост от модела, теглото на скутериста, вятара и наклона на трасето.

 

В зависимост от модела, скутерите имат тегло от 8.7 кг. – 28 кг.

Издържа при дъжд, обаче трябва да избягвате карането през водни участъци.

 

Всички сгъваеми електрически скутери закупени от нас и нашите оторизирани дистрибутори имат  гаранция от 12 месеца. Гаранцията покрива производствени дефекти и електрическите части на скутера, включително батерията. За гаранционно обслужване е необходимо  да представите оригинален документ за покупка. Разходите за доставка на резервни части или целия скутер до нашия сервизен център се покриват от купувача. Гаранция не покрива неизправности, дължащи се на неправилна експлоатация на скутера, механично износване и щети, причинени при злополуки (падане) или атмосферни условия.