Безплатно в градски транспорт и метро в определени часове

22.01.2021 10:20:00

Безплатно в градски транспорт и метро в определени часове

Превозването на електрически тротинетки и велосипеди ще е вече възможно и в делничните дни, но само в определени часове. 

Това станя ясно, след като комисията по местно самоуправление потвърди решението на транспортната комисия и гласува предложението.

Превозването на електрически велосипеди, както и на велосипеди, ще бъде разрешено до 7 часа сутринта и след 20:00 часа вечерта, в междинните вагони на влаковете на метрото. Има обаче условие тротинтките и велосипедите да не замърсяват превозните средства на градския транспорт и да не създават неудобство на другите пътници.

С електрически скутер или велоспиед ще могат да се качват и пътниците в крайградските автобусни линии, както и автобусите по линия 314, която вози от Младост до Бистрица. 

Само да припомним, че по действащите наредби, тротинетки и велосипеди могат да пренасят в метрото само след 21:00 часа в делнични дни, а за почивнитте и празнични дни няма забрана.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Новини

Новини

Безплатно в градски транспорт и метро в определени часове

Безплатно в градски транспорт и метро в определени часове

Превозването на електрически тротинетки и велосипеди ще е вече възможно и в делничните дни, но само в определени часове. Това станя ясно, след като комиси Превозването на електрически тротинетки и велосипеди ще е вече възможно и в делничните дни, но само в определени часове. Това станя ясно, след като комиси 2021-01-22T10:24:11+02:00 Безплатно в градски транспорт и метро в определени часове

<p>Превозването на електрически тротинетки и велосипеди ще е вече възможно и в делничните дни, но само в определени часове.&nbsp;</p> <p>Това станя ясно, след като комисията по местно самоуправление потвърди решението на транспортната комисия и гласува предложението.</p> <p>Превозването на електрически велосипеди, както и на велосипеди, ще бъде разрешено до 7 часа сутринта и след 20:00 часа вечерта, в междинните вагони на влаковете на метрото. Има обаче условие тротинтките и велосипедите да не замърсяват превозните средства на градския транспорт и да не създават неудобство на другите пътници.</p> <p>С електрически скутер или велоспиед ще могат да се качват и пътниците в крайградските автобусни линии, както и автобусите по линия 314, която вози от Младост до Бистрица.&nbsp;</p> <p>Само да припомним, че по действащите наредби, тротинетки и велосипеди могат да пренасят в метрото само след 21:00 часа в делнични дни, а за почивнитте и празнични дни няма забрана.</p> <p><a href="https://inokimbulgaria.com/category/modeli"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19080/files/image/inokim_24-6_283.jpg" /></a></p> <p></p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки